Bobbejaanland opent feestelijk nieuw themagebied en triple launch coaster

   Bobbejaanland opent feestelijk nieuw themagebied en triple launch coaster
  Land of Legends & Fury bezorgen iedere bezoeker een waaw-gevoel!

  Op zaterdag 22 juni 2019 was het zover…  een moment waar velen naar uitkeken.

  Na sluitingstijd van het park, werden honderden genodigden verwacht voor de officiële openingsceremonie van het nieuwe themagebied Land of Legends en de spectaculaire triple launch coaster Fury.

  Duistere krachten veroveren Land of Legends in Bobbejaanland!
  De 4 natuurelementen: aarde, water, vuur en wind zijn niet langer in balans: er raast al dagenlang een Typhoon over het land en het Vuurrijk staat in lichterlaaie.  Ook in het Aarderijk en Waterrijk is iets vreemds aan de hand…   Het is de taak van de Guardian of Elements om de elementen te beschermen.  Daarom heeft hij de bezoekers van het park nodig voor een epische strijd tussen goed en kwaad. 

  Uiteraard was het team van Bobfans van de partij om de Guardian of Elements bij te staan en de strijd aan te gaan tijdens de officiële opening van het 2 ha groot themagebied en de unieke triple launch coaster Fury.

  Na het onthaal door de medewerkers van het park aan de hoofdingang en het binnenplein, barste de strijd los in Land of Legends. Een verwelkoming die ons steeds zal bijblijven… met reusachtige wachters met pijl en boog, feeërieke waternymfen, vuurspuwers, en noem maar op.

  In grote groepen wandelden we door het park tot we voorbij de poorten van Land of Legends konden betreden, met het imposante beeld van de Guardian of Elements in het midden van het plein.
  Op het centrale plein, waar de Guardian heerst, had men een prachtig uitzicht over de vier attracties die centraal staan in de grandioze themazone van 2 ha groot:
  Typhoon ( wind) – Sledge Hammer ( aarde) – Naiads Waters ( water) en Fury ( vuur).

  Het nieuwe waterparadijs voor onze jonge bezoekers, Naiads Waters, is een unieke zone waar het waterplezier je tegemoetkomt. Het Elfenleger springt van stapsteen naar stapsteen, door Naiads Waters om watermonster Uvù te verdrijven. Ze slagen hier behoorlijk goed in, maar zijn toch op zoek naar dappere jongens en stoere meisjes die het Elfenleger willen helpen.

  Bij het aanschouwen van deze nieuwe en unieke zone van het park werden we getrakteerd op lekkere hapjes en drankjes. De genodigden waren het allemaal eens… een waaw-gevoel barste los en de meningen werden uitgewisseld, al moet ik er wel bijvertellen dat het stuk voor stuk positieve reacties waren die we te horen kregen.

  De verwelkoming van directeur Yves Peeters en commercieel directeur & woordvoerder Peggy Verelst was fenomenaal.  Beide directieleden straalden en gaven ons een warm gevoel, zodat we mee in het verhaal van Land of Legends werden betoverd.

  Het is best wel een verwezenlijking dat mag pronken in de geschiedenisboeken van Bobbejaanland.  Bobfans heeft het zelf kunnen ervaren: enkele maanden geleden was het deel van het park nog een reusachtige bouwwerf…

  En, op een paar maanden tijd werd deze themazone omgebouwd tot een merkwaardig groots gebied met bijhorende nieuwe attracties en verfraaiingswerken aan bestaande trekpleisters van het park.

  Na de prachtige verwelkoming barstte de strijd los in Land of Legends… het volledige themagebied ging open voor de genodigden: Typhoon, Sledge Hammer en uiteraard de eerste ritjes van de triple launch coaster Fury werden ingehuldigd en volbracht.

  Uniek in de wereld is dat je de ritbeleving zelf mee bepaald of je de rit voor- of achteruit wil ervaren. Ons Bobfans team stond eveneens in de wachtrij en vol spanning op het eerste ritje… en, wat dacht je: de meerderheid koos, natuurlijk de eerste toenadering – achterwaartse rit.
  Later op de avond hebben we een tweede ritje kunnen ervaren, maar dan opteerden we een voorwaartse beweging van het wagentje op de achtbaan.

  Allen waren we het over eens… Fury is een stalen monster, die behoorlijk heftig is… zowel voor- als achterwaarts met een snelheid van maar liefst 106,6 km/uur. Het is alvast de naam als snelste en hoogste coaster van de Benelux waardig.  Een topattractie die zeker in de smaak zal vallen bij merendeel van de bezoekers.


  Fury is een gigantische coaster waar we naar uitkeken en vele verwachtingen hadden als Bobbejaanland-fan… en, we kunnen alleen maar beamen dat het een stalen monster is dat vele positieve reacties heeft uitgelokt. Jawel, zelfs de echte pretparkfans zoals wij, stonden er versteld van… sprakeloos, verbijsterd, zelfs ontroerd!

  Een welgemeende proficiat voor het verwezenlijken van het unieke deel van het park, Land of Legends met bijhorende attracties en nieuwigheden. Wij, teamleden van Bobfans, zijn alvast ontzettend enthousiast en superblij met deze meerwaarde van het park…  en, hiermee bedoel ik zeker en vast een surplus in ons Belgenlandje. Dit betekent heel veel voor ons als échte fans van ’t plezantste land… Bobbejaanland.

  Na de beleving van Fury, waar we zo naar uitkeken, hebben nog kunnen nagenieten en bijpraten met menige genodigden.  Iets na 23u was de strijd gestreden… Konden we de Land of Legends redden? Het was alleszins een eerste en bijzondere ervaring om de Guardian of Elements bij te staan.

  Op zondag 23 juni 2019 waren de abonnementhouders ( Silver & Gold) van Bobbejaanland uitgenodigd om kennis te maken met Land of Legends en Fury.  Land of Legends was speciaal voor deze bezoekers toegankelijk van 9 tot 12u en konden naar hartelust deze themazone en bijhorende nieuwigheden genieten. Een heel mooi gebaar van Bobbejaanland, want vanaf maandag 24 juni gaat Fury officieel open voor alle bezoekers.


  Het voltallige Bobfans team is alvast heel enthousiast en fier dat we hele grote fans zijn van ‘t Plezantste Land – Bobbejaanland.

  Bobfans wenst Bobbejaanland alvast veel succes en een welgemeende proficiat. Wil je meer weten over Land of Legends en het volledige verhaal, surf dan naar:

            https://www.bobbejaanland.be/land-of-legends

            https://landoflegends.bobbejaanland.be/legende/

   

    

  Het Bobfans team

   

  Persverslag:  Dany - Team Bobfans
  Foto’s        :  Team Bobfans / Themeparksnews

  Eveneens dank aan Bobbejaanland voor het unieke beeldmateriaal.
   

  Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  Datum : maandag 1 augustus 2022
  2
  Datum : dinsdag 2 augustus 2022
  3
  Datum : woensdag 3 augustus 2022
  4
  Datum : donderdag 4 augustus 2022
  5
  Datum : vrijdag 5 augustus 2022
  6
  Datum : zaterdag 6 augustus 2022
  8
  Datum : maandag 8 augustus 2022
  9
  Datum : dinsdag 9 augustus 2022
  10
  Datum : woensdag 10 augustus 2022
  11
  Datum : donderdag 11 augustus 2022
  12
  Datum : vrijdag 12 augustus 2022
  13
  Datum : zaterdag 13 augustus 2022
  14
  Datum : zondag 14 augustus 2022
  15
  Datum : maandag 15 augustus 2022
  16
  Datum : dinsdag 16 augustus 2022
  17
  Datum : woensdag 17 augustus 2022
  18
  Datum : donderdag 18 augustus 2022
  19
  Datum : vrijdag 19 augustus 2022
  20
  Datum : zaterdag 20 augustus 2022
  21
  Datum : zondag 21 augustus 2022
  22
  Datum : maandag 22 augustus 2022
  23
  Datum : dinsdag 23 augustus 2022
  24
  Datum : woensdag 24 augustus 2022
  25
  Datum : donderdag 25 augustus 2022
  26
  Datum : vrijdag 26 augustus 2022
  27
  Datum : zaterdag 27 augustus 2022
  28
  Datum : zondag 28 augustus 2022
  29
  Datum : maandag 29 augustus 2022
  30
  Datum : dinsdag 30 augustus 2022
  31
  Datum : woensdag 31 augustus 2022

  Evenementen

  20
  aug
  Het beste feest van het jaar, met tal van binnen- en buitenlandse artiesten.

  Flashnieuws

  Abonnement seizoen 2023 - Nieuw: DIAMOND Pass

  De verkoop van de abonnementen voor seizoen 2023 is gestart! Ontdek dit jaar vier exclusieve abonnementen voor ’t plezantste land. Ontdek snel de nieuwe DIAMOND Pass!
  Info: Abonnementsvoordelen | Bobbejaanland

  100% RETRO - We kijken er naar uit!

  100%  RETRO 
  Info via: 
  100% RETRO Festival, zaterdag 20 augustus 2022 in Bobbejaanland. (100procentretro.be)

  Openingsuren - zomer 2022

  Bobbejaanland is vanaf 16 juli tot en met 31 augustus alle dagen geopend van 10u tot 19u

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2022 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME