Bobbejaanland pakt uit met nieuw logo


  Bobbejaanland pakt uit met nieuw logo

   

  Hoewel het familiepark nog in winterslaap is, zitten ze in Bobbejaanland niet stil af te wachten wanneer de opening van het seizoen er aan komt.

  Allerlei vernieuwingen, opknap- en verfraaiingswerken zijn volop aan de gang en denken ze na over het toekomstbeeld van het populaire attractiepark. In 2020, krijgt het logo van Bobbejaanland een update.  Avontuur, natuur en plezier blijven belangrijke waarden. "We willen geen breuklijn met het verleden maar een verderzetting in een aangepast jasje om zo het logo voor een brede doelgroep – families en thrillseekers, de zogeheten sensatie zoekers – terug aantrekkelijker te maken, anno 2020."

  De link naar het voorgaande logo is nog duidelijk door de kleuren en het lettertype. De kleuren werden subtiel aangepast volgens onze waarden en het lettertype kreeg een grondige opfrisbeurt om de leesbaarheid te versterken.

  Daarnaast besliste Bobbejaanland ook om de naam op twee regels te plaatsen waardoor we iets minder de nadruk leggen op Bobbejaan, onze oprichter, en het woord ‘land’ een meer prominente plaats krijgt. Het feit dat er in Bobbejaanland zich meer en meer themagebieden aftekenen, heeft die keuze zeker beïnvloed.  ‘Land of Legends” - het themagebied waar de snelste triple launch coaster van de Benelux werd gebouwd – is hiervan het meest recente voorbeeld.

  Het logo draagt onze parkwaarden uit tot in de kleinste details. Zo maakten we het geheel gebogen om plezier en positiviteit uit te stralen maar ook de dynamiek van ons attractiepark te benadrukken. Ook de kronkel die door het logo loopt, versterkt deze dynamiek. Dit is een groot verschil met het vorige logo dat te statisch was en amusement enkel uitdrukte in vrolijke kleuren.

  De 3D, brokstukjes en de 'grunch' van het logo leggen dan weer de nadruk op het avontuurlijke karakter van Bobbejaanland, gelegen in een mooie groene omgeving. Een land waar veel te beleven én te ontdekken valt. 

   

  Bron: Bobbejaanland

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  04
  okt
  Loop jij mee op zondag 4 oktober 2020? Weldra hier meer info.

  Flashnieuws

  Update maatregelen - Covid-19

  Voor een laatste update van alle coronamaatregelen die het park voorziet en worden opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, klik hier.
  Het is in ieders belang om deze strikt op te volgen.

  Bobfans blaast 10 kaarsjes uit in 2021

  In 2021 blaast Bobfans 10 kaarsjes uit en viert het zijn 10-jarig bestaan!
  Binnenkort verneemt u het programma voor dit jubileumjaar.

  Startschot seizoen 2020

  Bobbejaanland opende niet de deuren op 4 april, zoals eerder aangekondigd!  Wegens de maatregelen rond het coronavirus zijn de poorten pas open vanaf 1 juli.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2020 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME