Medewerkers van Bobbejaanland zetten geweldige prestatie neer

  Medewerkers van Bobbejaanland zetten geweldige prestatie neer


  Twee enthousiaste medewerkers van Bobbejaanland, het E&M team, wandelden 30 km voor het goede doel, met als eindbestemming Bobbejaanland.
  Evelien Janssens en Mathias T’syen vormen samen het geweldige duo E&M en zijn beiden werkzaam in het attractiepark Bobbejaanland.

  Het duo zette in het najaar van 2019 een actie voor het goede doel Rode Neuzendag op touw en kregen daarbij de steun van de directie van Bobbejaanland. Ze verkochten zakjes snoep, dat geschonken werd door het familiepark… per ingezameld geld van 25 euro zouden ze één kilometer stappen met als eindbestemming, uiteraard, Bobbejaanland.

  Dat de actie een ongelooflijk succes kende, hoeven we niet aan te twijfelen… ze verzamelden maar liefst 725 euro voor Rode Neuzendag,
  goed voor een wandeltocht van – jawel – 30 kilometer.

  Op maandag 27 januari 2020 was het dan zover… Evelien en Mathias waren er klaar voor! Ze begonnen onvoorbereid aan hun avontuur, waarbij geen van beiden al ooit 30 km hadden gewandeld.  De startplaats was in de mooie bedevaartplaats Scherpenheuvel in Vlaams Brabant, voor een tocht tot in de groene Antwerpse Kempen, meer bepaald als eindbestemming Bobbejaanland in Lichtaart.

  Je kon hun avontuur van nabij volgen via de Facebookpagina van E&M, waarbij heel wat supporters het duo veel succes toewensten en aanmoedigden voor deze geweldige prestatie.

  Ook al was het zeer vermoeiend en met veel pijn in de benen en voeten, het werd een waar avontuur en er werd heel veel gelachen. Meermaals werden er uitspraken gedaan, als: “Is het nog ver?; Evelien, pas op!; We hebben het gehaald”…
  Aan het einde van de tocht, meer bepaald aan de ingang van Bobbejaanland, werden ze opgewacht door menige supporters en collega’s die klaarstonden met een natje en een droogje. 

  Ze besluiten hun tocht met: “ We zijn trots op onze prestatie, ook al was het maar 30 km”. En, terecht… een prestatie om fier op te zijn.

  Oh ja, er was eveneens een actie aangekoppeld, waarmee twee winnaars een duoticket voor het attractiepark Bobbejaanland in de wacht konden slepen. Wie de uiteindelijke winnaars zijn, kan u vinden op de Facebookpagina van E&M, https://www.facebook.com/EM-101339144546887/?epa=SEARCH_BOX.

  Het voltallige Bobfans Team wil alvast een dikke proficiat wensen aan Evelien en Mathias – E&M voor deze geweldige prestatie.

  Een welgemeende dankjewel aan E&M en uiteraard Bobbejaanland voor de steun aan het goede doel Rode Neuzendag 2019. Of er een vervolg komt?  We zullen het even aan Evelien & Mathias moeten vragen, maar het Bobfans team denkt het zeker en vast... en is er bijna zeker van!


  Met dank aan: E&M en Bobbejaanland voor deze meer dan geslaagde actie.


  Verslag: Dany – Verantwoordelijke Communicatie Bobfans
  Foto's: E&M

   

   

   

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  04
  okt
  Loop jij mee op zondag 4 oktober 2020? Weldra hier meer info.

  Flashnieuws

  Update maatregelen - Covid-19

  Voor een laatste update van alle coronamaatregelen die het park voorziet en worden opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, klik hier.
  Het is in ieders belang om deze strikt op te volgen.

  Bobfans blaast 10 kaarsjes uit in 2021

  In 2021 blaast Bobfans 10 kaarsjes uit en viert het zijn 10-jarig bestaan!
  Binnenkort verneemt u het programma voor dit jubileumjaar.

  Startschot seizoen 2020

  Bobbejaanland opende niet de deuren op 4 april, zoals eerder aangekondigd!  Wegens de maatregelen rond het coronavirus zijn de poorten pas open vanaf 1 juli.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2020 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME