Bobbejaanland sleept drie awards in de wacht

  Twee maal goud en eenmaal zilver voor Bobbejaanland
  Diamond ThemePark Awards


  Naar jaarlijkse traditie, zij het met enkele maanden uitstel door de coronacrisis, werden op 16 juli 2020 de Diamond ThemePark Awards opnieuw uitgereikt.  Het was tevens de tiende editie, weliswaar dit jaar met een beperkt publiek door de bijzondere veiligheidsmaatregelen.

  Naast de vakjury, bestaande uit pretparkprofessionals en fans, stemde ook het grote publiek massaal voor hun favoriete park. Ook het Kempense attractiepark Bobbejaanland valt daarbij stevig in de prijzen. 


  Bobbejaanland sleept dit jaar drie awards in de wacht:

  • Beste evenement van België met Yesterdayland

  • Beste achtbaan van België met Fury

  • Zilver voor beste nieuwigheid 2019 in Europa met Fury 
  Het evenement Yesterdayland was met zijn derde editie afgelopen jaar niet aan zijn proefstuk toe. Het festival vol Vlaamse en Internationale klassiekers blijkt daarbij een voltreffer en werd uitgeroepen tot het beste evenement van België


  Yesterdayland


  Triple Launch Coaster Fury krijgt goud in België en zilver in Europa

  De grote winnaar in Bobbejaanland is het paradepaardje Fury. 

  “We zijn enorm blij met deze awards,” aldus commercieel directeur Peggy Verelst, “ Fury, die deel uitmaakt van een nieuwe themazone, is de grootste investering die Bobbejaanland ooit heeft gemaakt. Land of Legends en Fury werden op relatief korte tijd uit de grond gestampt. Dat het harde werk dan ook zo gesmaakt wordt door onze bezoekers, is voor ons de kers op de taart.”   

  De hoogste en snelste triple launch coaster van de Benelux met een hoogte van 43 meter en snelheid van maar liefst 106,6 km/uur, opende nog maar in juni 2019 voor het grote publiek en wordt meteen gekroond tot "Beste achtbaan van België". Maar ook internationaal valt Fury meteen in de prijzen.  De nieuwste aanwinst van Bobbejaanland behaalt zilver op Europees niveau in de categorie “Beste Nieuwigheid 2019 van Europa

  Wij, het Bobfans Team, zijn ontzettend trots met deze awards voor Bobbejaanland:
  Fury is een achtbaan gewaardeerd door menige fans uit binnen- en buitenland.  Alsook het evenement Yesterdayland is een welverdiende trofee, er wordt wel door meerdere liefhebbers gefluisterd, een van de betere festivals van het land.


  Een welgemeende en dikke proficiat aan Bobbejaanland en Yesterdayland, vanwege het Bobfans Team.

  Met een bijzondere dank aan Diamond ThemePark Awards voor de organisatie en het uitreiken van de awards.  Tot binnenkort... in 't Plezantste Land, Bobbejaanland!


   

   

  Bron 
  - Artikel: Bobbejaanland & Bobfans.
  - Foto's:  Bobbejaanland, Yesterdayland & Diamond ThemePark Awards.


  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  04
  okt
  Loop jij mee op zondag 4 oktober 2020? Weldra hier meer info.

  Flashnieuws

  Update maatregelen - Covid-19

  Voor een laatste update van alle coronamaatregelen die het park voorziet en worden opgelegd door de Nationale Veiligheidsraad, klik hier.
  Het is in ieders belang om deze strikt op te volgen.

  Bobfans blaast 10 kaarsjes uit in 2021

  In 2021 blaast Bobfans 10 kaarsjes uit en viert het zijn 10-jarig bestaan!
  Binnenkort verneemt u het programma voor dit jubileumjaar.

  Startschot seizoen 2020

  Bobbejaanland opende niet de deuren op 4 april, zoals eerder aangekondigd!  Wegens de maatregelen rond het coronavirus zijn de poorten pas open vanaf 1 juli.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2020 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME