Bobbejaanland open vanaf 8 mei 2021

  't Plezantste land telt af naar seizoensstart


  Op het Overlegcomité van vrijdag 5 maart 2021 werd beslist dat de Belgische pretparken de deuren mochten openen vanaf 1 april. Door de stijging van het aantal besmettingen werd deze regel van de tafel geveegd en voor onbepaalde tijd de openingsdatum van het nieuwe seizoen uitgesteld.

  Het Overlegcomité kwam op woensdag 14 april terug samen en werd er overgegaan tot een stapsgewijze versoepeling van de maatregelen.

  Meer bepaald op zaterdag 8 mei 2021 zullen de Belgische pretparken de deuren kunnen openen, op voorwaarde dat de coronacijfers in dalende lijn blijven evolueren.

  Bobbejaanland telt eveneens af naar de seizoensstart... Nog even geduld, en we kunnen er weer tegenaan!
  De spectaculaire attracties, zoals Fury, Typhoon, Revolution, Sledge Hammer,... en het ruime aanbod aan attracties wachten op de komst van de bezoeker.


  Eindelijk... een lichtpunt aan het einde van de Corona-tunnel. Weliswaar zullen de pretparken zich moeten houden aan de nodige maatregelen, maar het biedt toch al enig perspectief.  Het Bobfans team kijkt er alvast naar uit... een feestjaar met 

  60 jaar Bobbejaanland    &    10 jaar Bobfans!  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  18
  sept
  HAPPY BIRTHDAY

  03
  okt
  Loopwedstrijd voor alle leeftijden - Omgeving BJL en de Kempense bossen!

  Flashnieuws

  10 jaar Bobfans

  Hou alvast zaterdag 18 september 2021 vrij in jouw agenda... VOLZET

  Volledige kalender 2021 gepubliceerd

  De openingsdata 2021 in 't Plezantste Land gepubliceerd op onze site!  Reserveer uw bezoek: via deze link (reservatie verplicht).

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2021 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME