Pretparkseizoen gestart in Bobbejaanland

  Bezoekers welkom in ’t Plezantste Land, Bobbejaanland


  Door de coronamaatregelen werd er op het Overlegcomité beslist dat de Belgische pretparken de deuren mochten openen vanaf 8 mei 2021. Hierdoor werd de start van het seizoen met meer dan één maand uitgesteld.


  Uiteindelijk konden de Belgische pretparken de bezoekers ontvangen vanaf zaterdag 8 mei 2021.
  ‘t Plezantste Land was er eveneens klaar voor… Bobbejaanland had alles goed voorbereid en in gereedheid gebracht om de bezoekers zo veilig mogelijk te mogen ontvangen, alle coronamaatregelen in acht genomen.

  Uiteraard was de crew van Bobfans van de partij. Traditiegetrouw is de openingsdag een dag om naar uit te kijken.. een fijn weerzien van directieleden, personeelsleden en attractiebedieners van het beste familiepark van ons land, Bobbejaanland. Een dagje in ’t Plezantste Land beleef je natuurlijk met het ruime aanbod attracties… een warm gevoel waar het Bobfans Team als maanden naar uitkeek.

  Vorig jaar was het een rampzalig jaar voor alle pretparken, wegens het hoge aantal besmettingen  van het coronavirus, met als gevolg dat pretparken laattijdig konden opengaan en vroegtijdig het seizoen dienden te beëindigen.

  Bobbejaanland heeft hard gewerkt om zo snel mogelijk dit catastrofaal jaar 2020 te vergeten, natuurlijk met beperkte middelen door het vele verlies van ontelbare euro’s.

  Bij de opening van het park rond 10u heetten Yves Peeters, directeur en Peggy Verelst, Commercial & Creative director van Bobbejaanland op het inkomplein een hartelijke verwelkoming aan het Bobfans Team en de bezoekers.

  Een wandeling door het park gaf ons terug een warm gevoel. Eindelijk terug de draad kunnen oppikken van onze favoriete hobby bezorgde ons kriebels in de buik.

  Inderdaad, we konden de vele verfraaiingswerken en vernieuwingen aanschouwen en zowaar bevestigen dat Bobbejaanland alles in het werk stelt om het park een meerwaarde te bieden. Het park ziet er heel netjes uit en onderhoud wordt heel zeker vooropgesteld.

  Bobbejaanland beleefde een rustig openingsweekend met een gezellige drukte. De binnenattracties  blijven voorlopig nog gesloten, wegens de opgelegde coronamaatregelen. De bezoekers kunnen alvast genieten van het ruime aanbod buitenattracties voor jong en oud.

  Overtuig uzelf en kom eens langs… alle coronamaatregelen worden alvast goed opgevolgd en geeft u zeker en vast een veilig gevoel in het park. Vergeet vooral uw bezoek niet te reserveren.


  Alle info over openingstijden, reservatie van uw bezoek en andere inlichtingen kan u vinden op de website van Bobbejaanland www.bobbejaanland.be of via dit kanaal.


  Het Bobfans Team hoopt u alvast te mogen verwelkomen in ’t Plezantste land, Bobbejaanland.

   

   


  Verslag & fotomateriaal: Bobfans

  Kalender

  ma di wo do vr za zo
  20
  Datum : maandag 20 september 2021
  21
  Datum : dinsdag 21 september 2021
  22
  Datum : woensdag 22 september 2021
  23
  Datum : donderdag 23 september 2021
  24
  Datum : vrijdag 24 september 2021
  27
  Datum : maandag 27 september 2021
  28
  Datum : dinsdag 28 september 2021
  29
  Datum : woensdag 29 september 2021
  30
  Datum : donderdag 30 september 2021

  Evenementen

  18
  sept
  HAPPY BIRTHDAY

  03
  okt
  Loopwedstrijd voor alle leeftijden - Omgeving BJL en de Kempense bossen!

  Flashnieuws

  10 jaar Bobfans

  Hou alvast zaterdag 18 september 2021 vrij in jouw agenda... VOLZET

  Volledige kalender 2021 gepubliceerd

  De openingsdata 2021 in 't Plezantste Land gepubliceerd op onze site!  Reserveer uw bezoek: via deze link (reservatie verplicht).

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2021 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME