Pretparkseizoen gestart in Bobbejaanland

  Bezoekers welkom in ’t Plezantste Land, Bobbejaanland


  Door de coronamaatregelen werd er op het Overlegcomité beslist dat de Belgische pretparken de deuren mochten openen vanaf 8 mei 2021. Hierdoor werd de start van het seizoen met meer dan één maand uitgesteld.


  Uiteindelijk konden de Belgische pretparken de bezoekers ontvangen vanaf zaterdag 8 mei 2021.
  ‘t Plezantste Land was er eveneens klaar voor… Bobbejaanland had alles goed voorbereid en in gereedheid gebracht om de bezoekers zo veilig mogelijk te mogen ontvangen, alle coronamaatregelen in acht genomen.

  Uiteraard was de crew van Bobfans van de partij. Traditiegetrouw is de openingsdag een dag om naar uit te kijken.. een fijn weerzien van directieleden, personeelsleden en attractiebedieners van het beste familiepark van ons land, Bobbejaanland. Een dagje in ’t Plezantste Land beleef je natuurlijk met het ruime aanbod attracties… een warm gevoel waar het Bobfans Team als maanden naar uitkeek.

  Vorig jaar was het een rampzalig jaar voor alle pretparken, wegens het hoge aantal besmettingen  van het coronavirus, met als gevolg dat pretparken laattijdig konden opengaan en vroegtijdig het seizoen dienden te beëindigen.

  Bobbejaanland heeft hard gewerkt om zo snel mogelijk dit catastrofaal jaar 2020 te vergeten, natuurlijk met beperkte middelen door het vele verlies van ontelbare euro’s.

  Bij de opening van het park rond 10u heetten Yves Peeters, directeur en Peggy Verelst, Commercial & Creative director van Bobbejaanland op het inkomplein een hartelijke verwelkoming aan het Bobfans Team en de bezoekers.

  Een wandeling door het park gaf ons terug een warm gevoel. Eindelijk terug de draad kunnen oppikken van onze favoriete hobby bezorgde ons kriebels in de buik.

  Inderdaad, we konden de vele verfraaiingswerken en vernieuwingen aanschouwen en zowaar bevestigen dat Bobbejaanland alles in het werk stelt om het park een meerwaarde te bieden. Het park ziet er heel netjes uit en onderhoud wordt heel zeker vooropgesteld.

  Bobbejaanland beleefde een rustig openingsweekend met een gezellige drukte. De binnenattracties  blijven voorlopig nog gesloten, wegens de opgelegde coronamaatregelen. De bezoekers kunnen alvast genieten van het ruime aanbod buitenattracties voor jong en oud.

  Overtuig uzelf en kom eens langs… alle coronamaatregelen worden alvast goed opgevolgd en geeft u zeker en vast een veilig gevoel in het park. Vergeet vooral uw bezoek niet te reserveren.


  Alle info over openingstijden, reservatie van uw bezoek en andere inlichtingen kan u vinden op de website van Bobbejaanland www.bobbejaanland.be of via dit kanaal.


  Het Bobfans Team hoopt u alvast te mogen verwelkomen in ’t Plezantste land, Bobbejaanland.

   

   


  Verslag & fotomateriaal: Bobfans

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  03
  okt
  Loopwedstrijd voor alle leeftijden - Omgeving BJL en de Kempense bossen!

  Flashnieuws

  JUNI: Zaterdag & zondag - open tot 18u

  Elke zaterdag en zondag van de maand juni is 't Plezantste Land open van 10u tot 18u! Reserveer uw bezoek hier.

  Volledige kalender 2021 gepubliceerd

  De openingsdata 2021 in 't Plezantste Land gepubliceerd op onze site!  Reserveer uw bezoek: via deze link (reservatie verplicht).

  Bobfans blaast 10 kaarsjes uit in 2021

  In 2021 blaast Bobfans 10 kaarsjes uit en viert het zijn 10-jarig bestaan!  Binnenkort verneemt u het programma voor dit jubileumjaar.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2021 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME