Maak je op voor 100% RETRO... U komt toch ook!

  Noteer het alvast in jullie agenda, het wordt een TOPPER van formaat!

  Meer info:  Home - 100% RETRO (100procentretro.be)

  Een hele dag retro, vintage, golden memories… maak je op voor het 100% RETRO Festival, zaterdag 20 augustus in Bobbejaanland!

   

  Het was in 2017, 2018 en 2019 al “The Home of Retro” en op zaterdag 20 augustus opent Bobbejaanland opnieuw z’n deuren voor “het mooiste retrofeest van het jaar” : 100% RETRO. Meer dan ooit een heldere verwijzing naar dat wat er te beleven zal zijn. Nationale en internationale artiesten en bands met op de TV PLUS Stage topnamen zoals The Fortunes, Soulsister, Johnny Logan, The Trammps, Helmut Lotti… Het 100% RETRO Festival pakt ook uit met een heuse Disco Stage waar jij de dance moves kan bovenhalen voor de klassiekers van ondermeer Imagination, Londonbeat, The Ritchie Family, 2 Unlimited en veel meer…

   

  Het populaire Lage Landen Podium kan dan weer het beste uit Vlaanderen en Nederland verwelkomen : Frans Bauer, Mama’s Jasje, Bonnie St. Claire, Gunther Neefs, Garry Hagger en veel meer. Een heuse Op Volle Toeren Show en een Vlaamse Hitcarrousel van Toen zorgen voor een exclusief tintje waardoor meezingen en zomers uit de bol gaan hoogtij zullen vieren.

   

  De volgende twee maanden zullen we je op de hoogte houden met de laatste info en updates van dit bijzondere retro-feest. Het 100% RETRO Festival heeft het DNA zoals Bobbejaan Schoepen zaliger het zelf zou gewild en geprogrammeerd hebben : “volks en populair entertainment voor jong en oud”!

   

  Het mooiste retrofeest van het jaar, 100% RETRO, zaterdag 20 augustus in Bobbejaanland! Het is meteen ook JOUW festival… JOUW 100% RETRO!

   

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  Geen komend evenement!

  Flashnieuws

  Nieuwigheden 2022

  Bent u ook benieuwd wat Bobbejaanland te bieden heeft in het seizoen 2022? Binnenkort een uitgebreid verslag op onze website. 

  Openingsdata Bobbejaanland 2022

  Alle openingsdata 2022 in 't Plezantste Land vindt u gepubliceerd op onze site.

  Start seizoen 2022

  Bobbejaanland opent terug de deuren op zaterdag 2 april 2022. Op dit moment gelden er geen COVID-maatregelen.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2022 - Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME