Bobbejaanland en Walibi zondag uitverkocht

  Wie nu zondag nog een uitstapje met de kinderen had gepland naar een attractiepark moet niet naar Walibi of Bobbejaanland rijden. Beide parken zijn zondag 3 september uitverkocht.

  Bobbejaanland is zondag afgehuurd door de vzw Sociale Dienst voor het Vlaamse overheidspersoneel. Het park is dus wel open, maar exclusief voor het personeel of andere genodigden. Enkel wie een uitnodiging heeft, kan naar binnen. Voor alle andere bezoekers blijven de deuren dicht.

  Dan maar naar Walibi? Zeker niet. Ook Walibi is zondag afgehuurd.

  “We zijn die dag exclusief geopend voor een bedrijf. Zij hebben het volledige park afgehuurd om er hun personeelsleden met gezin een leuke dag aan te bieden. Wie geen ticket heeft, komt er niet in die dag. De kassa’s zijn gesloten”, zegt Tiffany Mestdagh van Walibi.

  Tevreden over de zomer

  De pretparken blikken aan het einde van de schoolvakantie over het algemeen tevreden terug op het zomerseizoen 2017, ondanks een ‘Belgische’ zomer met periodes kwakkelweer.

  Plopsa is alvast tevreden. De site in De Panne ontving afgelopen zomer 550.000 bezoekers. “Hiermee eindigt de zomer van 2017 als derde beste zomer ooit”, aldus CEO Steve Van den Kerkhof. Plopsaqua De Panne deed het heel goed op dagen met slecht weer en mocht begin augustus zelfs een nieuwe recorddag noteren.

  Bellewaerde in Ieper geeft geen cijfers voor juli en augustus, maar behoudt door de nieuwe attractie Dawson Duel en de zomernocturnes met extra animatie een voorsprong van 10 procent tegenover vorig seizoen.

  Bobbejaanland tekende in augustus een daling van 5 procent op. Voor de volledige zomer gaat het om een achteruitgang met 4 procent in vergelijking met 2016. “Toch is Bobbejaanland niet ontevreden, want 2016 was een topzomer”, zegt commercieel directeur Peggy Verelst.

  Walibi en Aqualibi ontvingen deze zomer evenveel bezoekers als vorig jaar. “Het park is tevreden met dit resultaat, aangezien het weer niet altijd aan onze kant stond. Dankzij het uitstekende voorjaar zullen we dit seizoen 5 à 7 procent beter doen dan vorig jaar”, aldus PR officer Marie-France Adnet.

  Bouwdewijn Seapark in Brugge kende tot het bouwverlof een mindere start, maar sluit de zomer af met 8 procent meer bezoekers. De enkele tropische dagen in augustus lokten veel bezoekers naar Bobo’s AquaSplash, het openlucht waterpark van 1.100 m2 dat twee jaar geleden opende. Ook de geboorte van twee zeeleeuwen pups zorgde voor animo.

  Bron:Nieuwsblad

  Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  7
  8
  9
  10
  11
  14
  15
  16
  Datum : woensdag 16 oktober 2019
  17
  Datum : donderdag 17 oktober 2019
  18
  Datum : vrijdag 18 oktober 2019
  21
  22
  23
  24
  25
  28
  Datum : maandag 28 oktober 2019
  29
  Datum : dinsdag 29 oktober 2019
  30
  Datum : woensdag 30 oktober 2019

  Evenementen

  16
  okt
  Met: 6 spookhuizen, waaronder Yummy (new) & Welp - 5 nocturnes - 3 scarezones en 2 wervelende shows!

  Flashnieuws

  Bobbejaanland verlengt Halloween met één extra weekend

  Bobbejaanland verlengt Halloween met één extra weekend: zaterdag 9 & zondag 10 november 2019.
  Het park is geopend van 10 tot 17u, dan sluit het definitief de deuren voor het seizoen 2019!

  Halloween in Bobbejaanland

  Van 16 oktober t.e.m. 10 november 2019.
  Met onder meer 6 spookhuizen, 5 nocturnes, 3 scarezones,
  2 sensationele shows en, met in primeur Yummy!

  Bobfans aan de startlijn... Nog even geduld.

  Het team van Bobfans werkt hard aan de wederopbouw van hun site.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME