Bobbejaanland is klaar voor de zomer

  Pretpark Bobbejaanland in Lichtaart draaide een sterk voorseizoen en is klaar voor de zomer. Een massa bezoekers tekende dit weekend voor een veelbelovende start. Vrijdagavond vond op de parking de eerste editie plaats van de Drive-In Movies van Kinepolis.

  Niet alleen de attracties trokken afgelopen weekend de aandacht. Het park zelf ligt er zeer proper bij. En het personeel liep trots rond in een splinternieuwe outfit. ‘Nieuwe attracties presenteren we jullie dit jaar niet’, zei directeur Roland Kleve, ‘maar achter de schermen wordt er hard gewerkt. We ontvangen de mensen graag in een overzichtelijk en verzorgd park, waarin we de afgelopen drie jaar sterk hebben geïnvesteerd.’ De hele zomer lang wordt wel stukje bij beetje een tipje van de sluier gelicht over een nieuwe attractie in 2015. Die zal een plekje krijgen tussen de Sledgehammer en The Revolution, op de plaats waar vroeger de Fly Away stond.

  Films op de parking

  Show en entertainment blijven de sterke punten van Bobbejaanland. De smurfen zijn dagelijks heel nadrukkelijk in het park aanwezig. Met succes, want de kinderen stonden aan te schuiven om met hen op de foto te gaan. Voor tieners is er The Battle, een nieuwe show waarin paarden en BMX-fietsers het tegen elkaar opnemen. De Magic Bubble Show van Marco Zoppi mikt op families.

  Zo'n 150 bezoekers zakten vrijdagavond af naar de parking van het park voor de eerste editie van de Drive-In Movies van Utopolis. Na het grote succes in Mechelen vond de openluchtcinema voor de eerste keer plaats in de Kempen. Vorig jaar zakten meer dan 20.000 filmliefhebbers af naar Mechelen Beach en de bezoekersaantallen stijgen elk jaar. Om aan het grote succes tegemoet te komen, opent Utopolis dit jaar een tweede locatie voor de jaarlijkse Drive-In Movies. ‘Er was al langer vraag naar een tweede locatie’, zegt Tanja Piessens, Marketing Manager bij Utopolis. ‘Door een samenwerking met Bobbejaanland aan te gaan, komen we tegemoet aan die toenemende vraag.’

  De parking van Bobbejaanland werd omgetoverd tot een festivalweide met een trendy bar. ‘Met de Drive-In Movies kan een dagje in het plezantste land nog extra worden verlengd’, vervolgt Peggy Verelst, commercieel directeur van Bobbejaanland.

  Tot vrijdag 29 augustus kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag terecht bij Bobbejaanland voor een film in openlucht. De deuren openen om 20 uur en de films starten bij zonsondergang.

  Bron:Nieuwsblad

  Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  7
  8
  9
  10
  11
  14
  15
  16
  Datum : woensdag 16 oktober 2019
  17
  Datum : donderdag 17 oktober 2019
  18
  Datum : vrijdag 18 oktober 2019
  21
  22
  23
  24
  25
  28
  Datum : maandag 28 oktober 2019
  29
  Datum : dinsdag 29 oktober 2019
  30
  Datum : woensdag 30 oktober 2019

  Evenementen

  16
  okt
  Met: 6 spookhuizen, waaronder Yummy (new) & Welp - 5 nocturnes - 3 scarezones en 2 wervelende shows!

  Flashnieuws

  Bobbejaanland verlengt Halloween met één extra weekend

  Bobbejaanland verlengt Halloween met één extra weekend: zaterdag 9 & zondag 10 november 2019.
  Het park is geopend van 10 tot 17u, dan sluit het definitief de deuren voor het seizoen 2019!

  Halloween in Bobbejaanland

  Van 16 oktober t.e.m. 10 november 2019.
  Met onder meer 6 spookhuizen, 5 nocturnes, 3 scarezones,
  2 sensationele shows en, met in primeur Yummy!

  Bobfans aan de startlijn... Nog even geduld.

  Het team van Bobfans werkt hard aan de wederopbouw van hun site.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME