Het startschot van het nieuwe seizoen 2018 in Bobbejaanland.

  Op Paaszaterdag 31 maart 2018 opende Bobbejaanland, zoals de meeste pretparken, weer de deuren voor een nieuw seizoen.
  Uiteraard was Bobfans van de partij om alle nieuwigheden te ontdekken.

  Na de succesvolle introductie van de Mount Mara, als eerste virtual reality ( VR) van de Benelux enkele jaren geleden, kiest Bobbejaanland dit jaar voor een vernieuwen van The Dreamcatcher door toevoeging van VR. Het station van The New Dreamcatcher is volledig vernieuwd en gethematiseerd, kreeg ook een voorsorteerstrook ( zoals we deze kennen van onder andere Oki Doki) en aangepaste beugels.  Een prachtig resultaat… Voor de VR-beleving van deze attractie moet de bezoeker nog even wachten tot de tweede helft van de Paasvakantie.

  Cowboy Town viert deze zomer haar 40ste verjaardag.  Bobbejaanland startte vorig jaar reeds met de renovatie en wordt dit jaar verdergezet.
  Een prachtige inkompoort, de pitoreske huizen kregen een mooi en fraai kleurtje, de houtpartijen werden opnieuw gelakt…
  En,… er werd een klim- en klauterparcours toegevoegd aan de voet van Speedy Bob.
  Verschillende festiviteiten zullen deze zomer plaatsvinden in deze prachtige zone om de 40ste verjaardag in de kijker te plaatsen. 
  Alvast een geslaagd resultaat en een meerwaarde voor deze zonde die je volledig terugbrengt in de sferen van cowboys en indianen.

  Nu we toch vertoeven in Cowboy Town, kunnen we de grote aanpassing aan El Rio vernoemen: het legendarische rad van El Rio, dat dienst deed als transportmiddel voor de bootjes met bijhorende glijbaan als vertrekpunt van de attractie, werd weggehaald. Het rad werd reeds vele jaren niet meer gebruikt en lag er toch maar bij als miniem decoratiestuk van de attractie.

  Lopen we even verder langs de Big Bang, merken we eveneens enkele aanpassingen en verfraaiingen op: nieuwe borden met de naam van de attractie, felgekleurd huisje van de medewerkers en volledig nieuw aangelegde houtpartijen.  Mooi en prachtig aangekleed concept.

  Een wijziging die bijna niet opvalt als je geen weet hebt van een tragisch ongeval vorig jaar bij Aztek Express: er werden nieuwe maatregelen genomen bij de veiligheid tussen de gondels en toevoeging van metalen stukken geplaatst ( traanplaat) om de lege ruimte tussen de gondels tot een minimum te herleiden.

  Sledge Hammer, de fantastische trill ride, kreeg volledig nieuwe beugels en draait terug op de kracht van zes motoren… Een serieuze investering die uiteraard meer dan de moeite loont.

  De Amusement Saloon ( speelhal) werd in een volledig nieuw jasje gestopt… een new look met frisse, moderne kleuren en toevoeging van verschillende (speel)automaten.

  Aan het inkomplein werd ook extra geïnvesteerd:
  Een extra koffieshop werd toegevoegd net aan de doorgangspoort van het inkomplein, evenals de General Store kreeg een nieuw en fraai uitzicht met andere toegangsdeuren…

  Maar ook… The Lake House werd binnenin vernieuwd met self-service en evenals een saladebar werd toegevoegd. Het servies met borden en bestek voor de bezoekers kregen een extra dimensie in plaats van de plastieken exemplaren.

  Verder werden er aan de attracties volledig nieuwe aankondigings- en informatieborden met naam en toegankelijkheid van de attractie geplaatst, eveneens een vernieuwing die een meerwaarde betekenen voor de bezoekers.

  Eveneens niet te vergeten dat deze zomer de wervelende show “ Wicked Wheels “ terugkeert naar Bobbejaanland: een verbluffende stuntshow met auto’s en motors. Italiaanse stunmannen brengen een spectakel van stunts in combinatie met special effects.

  Het einde van het seizoen zal afgesloten worden met de Halloween periode, waar iedereen naar uitkijkt: griezelen kan dit jaar in maar liefst 6 spookhuizen ( waarvan één outdoor), 3 scarezones en sensationele shows. Verdere info volgt later.

  Zo, dit was een klein overzicht wat je mag verwachten bij een bezoekje aan Bobbejaanland voor het komend seizoen.

  Hou alvast onze site in de gaten voor meer info.

   

  Bobfans Crew wensen jullie een fijn pretparkseizoen en tot binnenkort.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  04
  okt
  Loop jij mee op zondag 4 oktober 2020? Weldra hier meer info.

  Flashnieuws

  Startschot seizoen 2020

  Bobbejaanland opent niet de deuren op zaterdag 4 april 2020, zoals eerder aangekondigd!
  Wegens de maatregelen rond het coronavirus gaan de poorten pas open op woensdag 1 juli 2020.

  Bobfans aan de startlijn... Nog even geduld.

  Het Bobfans team werkt hard aan de wederopbouw van hun site.
  In 2021 viert Bobfans zijn 10-jarig bestaan, we houden jullie op de hoogte van het programma!

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME