Bobbejaanland sleept twee Diamond ThemePark Awards in de wacht

  Vandaag zijn in safari Resort de Beekse Bergen voor de achtste keer de Diamond Themepark Awards uitgereikt, die richten zich vooral op pretparken en dierenparken uit de lage landen. De scores worden toegekend op basis van de stemmen van het grote publiek, een FAN-jury en een PARK-jury. Eerder raakte al bekend dat Bobbejaanland zeven nominaties in de wacht wist te slepen. Daarvan wist het park uit Lichtaart er nu ook twee te verzilveren.

  De beste achtbaan van België vind je volgens de jury en pretparkfans in Bobbejaanland. De Typhoon wist die prijs dit jaar namelijk voor de eerste keer in de wacht te slepen. “In alle eerlijkheid kwam die eerste prijs voor ons een beetje onverwacht omdat Typhoon al bijna 15 jaar één van onze topattracties is, maar we zijn er natuurlijk heel blij mee.” aldus woordvoerder Peggy Verelst. Of de Typhoon volgend jaar opnieuw gekroond zal worden tot beste achtbaan van België is natuurlijk nog af te wachten. De achtbaan wordt namelijk op eigen terrein uitgedaagd door een spectaculaire, nieuwe triple launch coaster.   

  Ook op de tweede prijs is het park heel trots. Met het Fear Theater van Aaron Crow, dat tijdens Halloween vorig jaar te zien was in Bobbejaanland, haalde Bobbejaanland de prijs voor Beste Show van België binnen. Het park dat door zanger en entertainer Bobbejaan Schoepen gebouwd werd, schat deze prijs echt naar waarde. “We doen er alles aan om als entertainment park te blijven scoren bij het publiek met eigentijdse kwalitatieve shows.” Aaron Crow behoort tot de wereldtop van het mentalisme. Bobbejaanland was dan ook heel fier dat ze hem vorig jaar weer mochten toevoegen aan het Halloween-programma. En kijk, het park haalt daardoor de Award voor Beste Show van België!
   

  Volgens de organisatie van de Diamond ThemePark Awards scoort Bobbejaanland overigens in het algemeen heel goed. Het park eindigt steenvast in de top vijf van de andere categorieën waarin het nog genomineerd was. "Bobbejaanland is een vaste klant op het podium bij de Diamond ThemePark Awards, dit jaar met twee prachtprijzen. Maar daarnaast scoort het park bijzonder hoog in de waarderingen van publiek en jury: zo eindigt 't Plezantste Land geregeld in de top 5. Beste Pretpark, Meest Kindvriendelijke Park, Meest Sensationele Park, Beste Attractie, en Beste Evenement; het toont aan dat Bobbejaanland bijzonder veel troeven heeft en absoluut de moeite is om een bezoekje te brengen.” aldus mede-organisator Patrick Joossens.

  Kalender

  ma di wo do vr za zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30

  Evenementen

  04
  okt
  Loop jij mee op zondag 4 oktober 2020? Weldra hier meer info.

  Flashnieuws

  Startschot seizoen 2020

  Bobbejaanland opent niet de deuren op zaterdag 4 april 2020, zoals eerder aangekondigd!
  Wegens de maatregelen rond het Coronavirus gaan de poorten pas open op een later te bepalen datum.

  Bobfans aan de startlijn... Nog even geduld.

  Het Bobfans team werkt hard aan de wederopbouw van hun site.
  In 2021 viert Bobfans zijn 10-jarig bestaan, we houden jullie op de hoogte van het programma!

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME