Yesterdayland 2019 - de 3de editie werd een topper

  Yesterdayland in Bobbejaanland…
  De 3e editie werd een topper van formaat!

  Yesterdayland… een uniek evenement dat plaatvond op zaterdag 24 augustus 2019 in pretpark Bobbejaanland. De derde editie… een uitgesproken topeditie, volgens menige toeschouwers.

  Meer dan 15.000 aanwezigen konden genieten van een evenement dat een super en geweldig gevoel weergaf voor de grote menigte onder ons, een publiek met als leeftijdscategorie + 35 jaar. Een stralend weer met meer dan 35 graden en een resem topartiesten van binnen- en buitenland konden de sfeer alleen maar ten goede komen.

  Zeven podia verspreid over het hele familiepark had de organisatie voorzien voor elk wat wils… optredens en animatie op het Welkomplein, zo had men de 60 Stage met uiteraard toppers uit deze jaren, voor de iets jongere generatie een 70-80 Stage, een Lage Landen Podium met topartiesten uit ons eigen landje en buurland Nederland, een Crooner Stage voor liefhebbers van dit genre, een History Theatre die de sfeer van Woodstock weergaf en tenslotte voor de romantische zielen onder ons… een Slow Corner. Topartiesten als Vicky Leandros, The Bellamy Brothers, Paul Young, Katrina, Sister Sledge, Peter Koelewijn, Corry Konings, Bobby Prins, Lee Towers, Garry Hager, Frank Galan, en noem maar op... passeerden allen de revue.

  Hierbij aanvullend nog meerdere Revival en Tribute bands… en, publiekslievelingen zoals Christoff, BZN, Praga Khan deden Bobbejaanland daveren. Iedere bezoeker wandelde van het ene naar het andere podium om te kunnen genieten van deze prachtige muziektoppers, men kon ondertussen iets lekker ( fris) nuttigen aan diverse standjes en de speciaal ingerichte vintage market dat je in de sfeer bracht zoals je nog niet had gezien. Gratis water was eveneens voorzien wegens de extreme hoge temperatuur.

  Wat maakt Yesterdayland zo speciaal? Welnu, de uitermate gezellige sfeer, de topartiesten van binnen- en buitenland, de unieke locatie… familiepark Bobbejaanland,… Eveneens de gratis Yesterdayland busservice met verscheidene opstapplaatsen over het Vlaamse landsgedeelte maakt dit evenement zo uniek. Meer dan 4.000 bezoekers werden hiermee gevoerd naar het festival en keerden veilig en wel huiswaarts terug.

  Alle attracties van Bobbejaanland waren geopend voor de festivalgangers, die graag een ritje in een achtbaan of andere spectaculaire attractie aandurfde. Aanschuiven in de wachtrij was hierbij van korte duur… Wie graag pure nostalgie beleefde, kon terecht op een unieke oldtimer treffen achteraan in het park.

  Yesterdayland 2019 was alvast een schot in de roos. Bobfans was erbij en we kunnen dit alleen maar beamen. De organisatie spreekt inmiddels van een 4de editie in 2020… en, maakt al één naam bekend die zeker aanwezig zal zijn… Willy Sommers. Hij zal er zijn laatste voorstelling brengen van zijn nieuwe “Sommers of 69 tour”, waarmee hij nu door het land trekt.

  Indien meer info bekend over de volgende editie 2020, houden we jullie zeker op de hoogte. Wij, het Bobfans team, zullen alvast van de partij zijn. Jullie ook?


  Met dank aan de voltallige organisatie van Yesterdayland en Bobbejaanland voor de realisatie van dit schitterend evenement.

   

   

  Verslag & reportage: Bobfans Dany – verantwoordelijke communicatie

  Bron foto’s: Bobfans – Themeparksnews – Yesterdayland
  Een welgemeende dankjewel.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  © 2023 - Bobfans, dé fansite van Bobbejaanland

  Free Joomla! template by L.THEME