Griezelige schattenjacht opent op 1 mei in Bobbejaanland

   Bobbejaanland legt de laatste hand aan de splinternieuwe attractie Forbidden Caves, een van de attracties in de thematische zone Adventure Valley. Als alles goed gaat, kunt u vanaf 1 mei zelf de Forbidden Caves induiken.

  Pretpark Bobbejaanland opent het komend seizoen -dat start op 4 april- verscheidene thematische zones. De zone Adventure Valley laat aan verbeelding niets te wensen over. Roland Kleve, ceo van Bobbejaanland, gidste zaterdag de pers door de zone. De nieuwe attractie Forbidden Caves wordt een van de trekpleisters.

  “Beleving is het centrale aspect in deze zone”, vertelt Roland ­Kleve enthousiast. “Drie toegangsbogen doen de bezoekers opletten. Je betreedt Adventure Valley: voorzichtigheid is geboden!”

  De bezoekers, die (3D-)brillen krijgen tegen het stof in de grotten, worden tijdens een hobbelige rit van de ene sensatie naar de andere geslingerd. Die tocht wordt abrupt afgebroken door een opgewonden Jasper ­Dubois. Hij is de baas van de gidsen die de toeristen door de grotten begeleiden. Jasper is namelijk de man die de toegang ontdekte tot de grot waar paarse kristallen worden bewaard en bewaakt. Zijn grootvader Jean-Pierre Dubois gaf hem de ultieme tip vlak voor hij stierf. Het schijnbaar rustig ritje verandert vanaf dan in een tocht vol verbazing en verwondering.

  Bron:Nieuwsblad

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  Geen komend evenement!

  Flashnieuws

  Bobfans aan de startlijn

  Even geduld....

  Bobfans werkt hard aan de wederopbouw van hun site.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME