Smurfen komen een heel jaar naar Bobbejaanland

  De populaire strip- en filmhelden van de Belgische tekenaar Peyo (Pierre Culliford) zullen het komende seizoen, vanaf zaterdag 5 april, dagelijks in Bobbejaanland te zien zijn.

  Een drietal smurfen zal dagelijks de bezoekers verwelkomen en vermaken, met hen op de foto gaan, interactieve shows op het podium brengen en dies meer.

  Bobbejaanland heeft daarvoor een overeenkomst gesloten met IMPS, het bedrijf van Peyo's dochter Veronique Culliford. IMPS controleert de exploitatierechten van de Smurfen.

  Roland Kleve, algemeen directeur van Bobbejaanland, is enthousiast. ‘We hebben een reeks constructieve gesprekken gevoerd met de familie van Peyo’, zegt hij. ‘Die gesprekken leidden tot een overeenkomst die voor beide partijen ongetwijfeld een goede zaak betekent. De fans van Grote Smurf, de Knutselsmurf, Brilsmurf, Smurfin en andere blauwe karaktertjes zullen blij zijn hen ook in Bobbejaanland tegen het lijf te lopen. En wij hebben exclusiviteit bedongen, zodat Bobbejaanland het enige openlucht-pretpark in België is waar je hen kunt ontmoeten.’

  Geen Gargamel

  Maar hij voegt er meteen aan toe ‘dat er niet zal worden geraakt aan de geest van stichter Bobbejaan Schoepen. ‘We blijven Bobbejaanland en worden zeker géén Smurfenland. Show, animatie en entertainment blijven centraal staan.’

  De licentie-overeenkomst tussen Bobbejaanland en IMPS werd afgesloten voor de duur van één jaar, met optie op verlenging indien beide partijen tevreden zijn over de samenwerking. De boze Gargamel en zijn kat Azraël zullen zeker geen roet in het eten strooien, want zij — of andere nevenpersonages— zullen de komende zomer niet rondlopen in Bobbejaanland.

  Bron:Nieuwsblad

  Kalender

  ma di wo do vr za zo

  Evenementen

  31
  mrt
  Bobbejaanland
  -
  lichtaart
  't Plezantste land opent opnieuw haar deuren. Op 31 maart geven we de aftrap van het nieuwe

  Flashnieuws

  Bobfans aan de startlijn

  Even geduld....

  Bobfans werkt hard aan de wederopbouw van hun site.

  Login Form

  Ook fan van Bobbejaanland? Word dan vandaag Bobfan en blijf op de hoogte

  Registreer
  © 2018 Bobfans

  Free Joomla! template by L.THEME